about

Over Ons

Deel dit artikel

Welkom in onze nieuwe thuis!

Sinds 21 december 2022 hebben hebben we onze intrek genomen in een voormalige directiewoning uit 1925.  Deze woning werd in het interbellum gebouwd in cottage-stijl met heel wat elementen typisch voor deze tijd (oa. Art Deco).  Het zou zonde geweest zijn om dit niet in ere te herstellen: er zijn zoveel mogelijk zaken hersteld of gereconstrueerd, rekening houdend met de allernieuwste normen.  

Hier kunnen we u als klant in een topomgeving ontvangen: u neemt niet langer plaats aan een werkbureau van een medewerker, maar in een volledige aparte onthaalruimte. De aparte 'werkruimte' wordt ten zeerste gesmaakt door ons team medewerkers , en is voorzien op uitbreiding.  Daarnaast hebben we een vergaderzaal met een hypermodere "zoom-installatie". En in onze presentatieruimte maken we een knipoog naar het verleden: de oude toog van het danscafé dat hier voordien was, is verhuisd naar een aparte bar-ruimte.  

In de Prins Albertlaan 1 zijn we bovendien veel vlotter bereikbaar dan voordien in het centrum van Izegem: aan de achterkant van het station en vlakbij een bushalte. Voor wie met de wagen komt zijn er 3 parkeerplaatsen voorbehouden op onze oprit.

Welkom in onze nieuwe thuis! 

Pieter helpt je graag verder
Pieter helpt je graag verder

Pieter helpt je graag verder

Selectair Penta Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Prins Albertlaan 1
8870 Izegem