Reizen op maat naar USA - Canada

Reizen op maat naar USA - Canada

Deel dit artikel

Uw ideale reis naar Amerika of Canada? Die boekt u bij Penta Reizen.

Passie voor reizen

In 1977 werd de zaak gesticht door Christine Demuynck-De Corte, moeder van onze huidige zaakvoerder.    Het kantoor was van in het begin enorm succesvol, en al vlug vervoegde haar echtgenoot Luc Demuynck de zaak.  Oorspronkelijk werd gekozen voor een franchise-concept, maar het werd snel duidelijk dat op eigen poten staan mee aangewezen was.   In 1981 werd Penta Reizen geboren.

In 1995 kwam Pieter in de zaak.  Dit is tevens het jaar waarin de zaak verhuisde van Nieuwstraat 7 naar 31, waar de zaak momenteel nog steeds gevestigd is.    (* in 2021 werd een nieuw pand gekocht - indien de werken volgens planning verlopen, verhuist Penta Reizen in augustus 2022 opnieuw).

De volgende logische stap was in 2006, toen Pieter de zaak van zijn ouders overnam. 

Naast de klassieke vakantiereizen, heeft Penta Reizen ook een flinke afdeling zakenreizen uitgebouwd, met zelfs beursgenoteerde bedrijven als klanten.  

Maar er is toch 1 regio die familie Demuynck nauw aan het hart ligt:  Noord-Amerika.  Pieter staat gekend als één van dé Vlaamse USA-specialisten en telt al een 60-tal reizen naar de States op zijn teller.     Deze kennis zetten ze in plezier om in uw droomreis op maat

Maak tijdens uw rondreis door USA of Canada handig gebruik van het gepersonaliseerde roadbook van eigen makeleij, samen met volledige documentatie en atlas om goed voorbereid aan je reis te beginnen.
Daarnaast kunt u ook beroep doen op onze voorgeprogrammeerde Nederlandstalige GPS.


Zin om te vertrekken?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

De programma's op de website zijn proevertjes van wat kan. Graag maken we samen met u een gepersonaliseerd programma op hier op kantoor op afspraak.

Plant u een reis naar de USA of Canada? Bij Penta's USA ben u aan het juiste adres!Rondreis West USA

Rondreis Oost USA

Rondreis Yellowstone

Rondreis FloridaPieter helpt je graag verder
Pieter helpt je graag verder

Pieter helpt je graag verder

Selectair Penta Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Prins Albertlaan 1
8870 Izegem