Over Selectair Penta reizen

Over Selectair Penta reizen

Deel dit artikel

Uw ideale reis naar Amerika of Canada? Die boekt u bij Penta Reizen.

Passie voor de USA en Canada

De Verenigde Staten en Canada hebben alles in petto om je reis onvergetelijk te maken: sprankelende steden, unieke natuurparken en exotische stranden. Geen wonder dat wij al twee generaties lang gefascineerd zijn door deze veelzijdige bestemming. We kennen Amerika door en door, en zetten deze kennis met plezier om in een droomreis op jouw maat. Enkel bij Penta Reizen krijg je bovendien een volledig gratis programma met volledige documentatie en atlas om goed voorbereid aan je reis te beginnen.
 

American Football live meemaken

Je hebt Amerika maar pas ervaren als je een American football wedstrijd hebt meegemaakt. Daarom organiseren wij regelmatig fantrips naar de USA waarbij je een rondreis met bezienswaardigheden kunt combineren met het bijwonen van plaatselijke topmatchen. Blijf je liever wat dichter bij huis? Reis dan met ons mee naar Londen om een van de wedstrijden van de NFL International Series live mee te maken in het Wembley Stadium, een fantastische ervaring. Topsport en topentertainment in één van ’s werelds bekendste stadia, deze reis kan niet stuk.

Zin om te vertrekken?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stap dan gerust eens binnen.
Ook via mail of telefoon staan we je graag te woord.
Jouw perfecte vakantie? Die begint bij Penta Reizen.
Pieter helpt je graag verder
Pieter helpt je graag verder

Pieter helpt je graag verder

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.