Britse Eilanden cruise

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Ontdek de rijke diversiteit van de Britse Eilanden. Enerzijds staat deze bestemming bekend voor zijn prachtige natuur. Denk aan de witte krijtrotsen van Dover, de glooiende Ierse heuvels of de Schotse highlands. Anderzijds vindt u er ook levendige steden zoals Dublin en Edinburgh, waar de lokale bevolking u gastvrij zal ontvangen.

Gedurende deze reis ontdekt u zowel Engeland, Schotland, Ierland en Guernsey, één van de Kanaaleilanden. Amsterdam is de vertrekhaven, makkelijk en snel te bereiken vanuit België. Kies uit twee vertrekdata: 21 juni of 27 juli 2018. De afvaart van 27 juli volgt een licht gewijzigde route, waarbij andere havens bezocht worden op dag 8 en 9.

Jouw reisschema

Dag 1 tot 2

Dag 1: Amsterdam

Uw cruise vertrekt vanuit Amsterdam. We voorzien een optionele transfer met opstapplaatsen in Oostende, Loppem, Gent en Antwerpen.

Dag 2 tot 3

Dag 2: dag op zee

Vandaag zet de Brilliance of the Seas koers richting Schotland. De eerste dag is een ideaal moment om het schip te verkennen. Breng zeker een bezoekje aan de Viking Crown Lounge op dek 12. Met een lekker drankje in de hand geniet u hier van een panoramisch uitzicht!

Dag 3 tot 4

Dag 3: Edinburgh

In de Schotse hoofdstad is het historische Edinburgh-kasteel de belangrijkste bezienswaardigheid. Ook de Carlton Hill en de Royal Botanical Garden zijn zeker het bezoeken waard. De historische binnenstad van Edinburgh bestaat uit Old Town en New Town. Beide wijken behoren tot de UNESCO-lijst van beschermd werelderfgoed.

Dag 4 tot 5

Dag 4: Inverness

Inverness bevindt zich in het hart van de Schotse Highlands. Van hieruit kunt u een uitstap maken naar het wereldberoemde Loch Ness of een bezoek brengen aan een lokale distillery waar men al eeuwenlang whisky maakt.

Dag 5 tot 6

Dag 5: dag op zee

Ontspannen dag op zee.

Dag 6 tot 7

Dag 6: Greenock (Schotland)

Greenock is een historische industriestad aan de oevers van de rivier Clyde. De stad ligt vlakbij Glasgow. Vanop de stadsheuvel Lyle Hill heeft u een prachtig uitzicht over de rivier, de stad en de heuvelachtige omgeving. In het centrum dateren veel gebouwen nog uit de Victoriaanse tijd.

Dag 7 tot 8

Dag 7: Dublin

Dublin is bekend voor zijn kastelen, dichters, Georgiaanse architectuur, Guinness en Ierse gastvrijheid. Het Trinity College, St. Stephen’s Green Park en het Dublin Castle zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden. Een bezoek aan Dublin is echter niet compleet zonder halt te houden in een echte Ierse pub!

Dag 8 tot 9

Dag 8: Dublin

Ook vandaag blijft het schip in Dublin. Dit geeft u nog een extra dag om de Ierse hoofdstad te bezoeken. Afvaart 27 juli: Holyhead (Wales)

Dag 9 tot 10

Dag 9: Holyhead (Wales)

In het noordwesten van Wales ligt Holy Island, met als hoofdplaats Holyhead. Al sinds de prehistorie is deze plaats bewoond. De restanten van deze prehistorische nederzetting kunt u vandaag nog steeds bezoeken! In de omgeving van Holyhead kunt u bovendien prachtige natuurwandelingen maken. Afvaart 27 juli: Cork (Ierland)

Dag 10 tot 11

Dag 10: dag op zee

Ontspannen dag op zee.

Dag 11 tot 12

Dag 11: St. Peter Port

De tijd lijkt wel een beetje stil te staan in het pittoreske Saint Peter Port, hoofdplaats van het eiland Guernsey. De landschappen op het eiland zijn werkelijk adembenemend. Het uitzicht variëert van ongerepte krijtrotsen aan de kustlijn tot glooiende, groene heuvels in het binnenland. Eén van de meest bezochte plekken is Little Chapel. Dit kleine kerkje is volledig gebouwd met kleurrijke schelpen, steentjes en scherven.

Dag 12 tot 13

Dag 12: Dover

De Engelse stad Dover staat vooral bekend voor de prachtige witte krijtrotsen die uitkijken op het Kanaal. Dover heeft daarnaast ook een eeuwenlange geschiedenis waarin het enorme Dover Castle een belangrijke rol heeft gespeeld. Als badplaats heeft Dover tot slot een gezellige promenade langs het strand met tal van hotels.

Dag 13 tot 14

Dag 13: Amsterdam

Aankomst te Amsterdam in de ochtend. Na het ontbijt volgt de ontscheping en terugkeer naar België.
SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1595

p.p.
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Accommodatie in het gekozen type hut
  • Cruise in uitgebreid vol pension
  • Fooien voor de bemanning (t.w.v. €156 p.p.)
  • Activiteiten en live muziek aan boord
  • Shows in Broadway-stijl in het theater
  • Havengelden
  • BTW & Garantiefonds Reizen
Verzekeringen, persoonlijke uitgaven, excursies
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.